Aangesloten ondernemers stellen zich voor...

Ruberg Juweliers

Bijna 35 jaar geleden, op 4 oktober 1980, opende Ruberg Juweliers haar deuren in de mooie en gezellige stad Enkhuizen. 'Een klassiek juweliersbedrijf met een eigentijds assortiment', aldus John Rueter, eigenaar van Ruberg Juweliers. Klassiek, omdat bij de firma Ruberg klantvriendelijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Tierlantijn wonen

Tierlantijn Wonen

Tierlantijn Wonen is sinds 1979, dus al 35 jaar een begrip in West Friesland en daarbuiten. Door de jaren heen is Tierlantijn uitgegroeid tot een moderne landelijke woonwinkel.

Enkhuyzer Parkethuys

Enkhuyzer Parkethuys

Wij heten U welkom in onze gezellige showroom.

In onze showroom hebben wij een uitgebreid programma vanlamelvloeren, parketvloeren, tapisvloeren, plankenvloeren, laminaat en fineervloeren. Daarbij adviseren wij U graag hoe de vloer het beste gelegd en onderhouden kan worden.

Fifth Avenue

Fifth Avenue

Fifth Avenue is een damesmodezaak voor modieuze exclusieve kleding, bijzondere schoenen en laarzen, opvallende sieraden en mooie accessoires voor de finishing touch.

Finance en more

Finance & More

Compleet advies in Heerhugowaard en Enkhuizen.

Hypotheek, verzekeringen, (echt-)scheiding en alles meer, financieel advies door de onafhankelijke adviseur van Finance & More.

Op beide locaties is een erkend hypotheek adviseur beschikbaar voor een duidelijk advies voor Uw hypotheek.